Skip to content

ИЗЦЯЛО ДИГИТАЛЕН
РАБОТЕН ПРОТОКОЛ

Дентална клиника The Top се отличава с най-висок клас на лечение от звезден екип, ултра модерна апаратура и последно поколение система за превенция и контрол наинфекции. Нашият дигитален отдел притежава средствата и знанията да финализира констуркцията на пациента за по-малко от един ден.

СИГУРНО ИМАТЕ СПОМЕНИ ЗА ВКУСА НА ОТПЕЧАТЪЧНИТЕ МАТЕРИАЛИ В УСТАТА И ГЪРЛОТО СИ? МОЖЕ ДА ЗАБРАВИТЕ ЗА ТОВА УСЕЩАНЕ!

Чрез прецизното използване на най-новото дентално оборудване, вече няма нужда от алгинатни или силиконови отпечатъци!

Нашите интраорални скенери осигуряват точност на сканиране, по-добра отвсякога! Способни сме да сканираме Вашите зъби и да изпратим Вашия дигитален отпечатък към денталната ни лаборатория веднага, където нашите способни зъботехници директно ще свалят и принтират файла върху последно поколение 3D принтер. След като Вашият отпечатък е принтиран, директно могат да бъдат моделирани и оформени Вашите бъдещи корони, мостове или фасети от нашия зъботехнически екип.

С нашите фрезоващи машини (5 оси, 2 оси) сме способни да произведем за Вас циркониеви, керамични, композитни или ПММА конструкции за по-малко от час.

Дигитализацията в денталната медицина спомага комуникацията между лекарите, пациентите и зъботехниците. Тя също играе ключова роля в изпиляването при минимално инвазивни лечения, подобрява ефикасността и точността на денталния лекар и зъботехника!

Адрес

София, бул. Цариградско шосе 96

Елипс център ет. 11

Телефон

+359 87 706 7777

Е-майл

wecare@thetopdental.com