Skip to content

Керамични фасети

Фасетите представляват керамични частични коронки, които обхващат предната повърхност на зъбите. Те могат да се поставят на различен брой зъби, в зависимост от  клиничния случай, съобразявайки се с желанията на пациента. Най-често се поставят на първите шест фронтални зъба. Керамиката е материал с чудесни оптични качества, а структурата и е устойчива на петна от вино, кафе и т.н. 

Лечение на
проблема

Ако си мечтаете за Холивудска усмивка, в The Top може да сбъднете това свое желание с помощта на световно известните ни специалисти в областта на естетичната и ресторативната стоматология.

DSC_7434-scaled-e1614848763357-1024x478

В The Top поставяме фасети след внимателно планиране. На първичното посещение правим фотоснимки, сканираме дигитално Вашите зъби и Ви молим да попълните интервю с няколко въпроса, свързани с характера Ви. След това с помощта на ново поколение дигитален софтуер, създаваме проект за перфектната усмивка, който е в синхрон с лицевите Ви черти и тези на характера Ви. След това, с помощта на 3D принтер, пресъздаваме модел на перфектната за Вас усмивка. Нашите естетични специалисти прехвърлят този модел в устата Ви. По този начин може да видите как бихте изглеждали преди каквито и да е било интервенции. Може да кажете какво одобрявате и какво бихте искали да променим, докато не видите мечтаната усмивка в огледалото. След като одобрите представения Ви проект, процедурата стартира с изпиляване на повърхностния слой на емайла. В някои случаи, може дори и да не се наложи изпиляване. След това нашите специалисти изготвят временни фасети. На следващото посещение правим проба на керамичните фасети и  ако резултатът Ви удовлетворява напълно, ги циментираме, за да   можете да се усмихвате широко и със самочувствие на света!

Адрес

София, бул. Цариградско шосе 96

Елипс център ет. 11

Телефон

+359 87 706 7777

Е-майл

wecare@thetopdental.com