Skip to content

Нашият екип

Запознайте се с нашият невероятен звезден отбор.

Всеки от нас е специалист по нещо различно, но всички сме обединени от две много важни неща – страстта към денталната медицина и желанието да направим пациентите си щастливи.

Д-р Галип Гюрел

С дипломи от Университета в Истанбул (Училище по дентална медицина), Университета на Кентъки (Катедра по протезиране) и университета Йедитепе в Истанбул (Катедра по протезиране), д-р Гурел постига целта си да осигури най-доброто дентално естетично лечение на всеки пациент. Д-р Гюрел има обширен и известен списък от научни постижения в своята област, като се започне с факта, че той е основател и почетен президент на EDAD (Турската академия по естетична дентална медицина)

Професор Нисан Бичачо

Ницан Бичачо, доктор на денталните науки, завършва през 1984 факултета по дентална медицина в Еврейския университет в Йерусалим, Израел-  факултет по дентална медицина Hadassah.

 Професор Бичачо държи длъжността на експерт в областта на протетиката и ранкът на професор във факултета по дентална медицина, Еврейския университет в Йерусалим- Hadassah, Израел.

Д-р Мирела Ферару

Доктор Мирела Ферару завършва през 2005 година денталния факултет в университета в гр. Тимишоара, Румъния. Има дълга история в осигуряването на нови усмивки за пациентите си.

Фокусира се върху интердисциплинарните модалности, има задълбочени знания и опит във всички области на пародонто-протетичната естетична дентална медицина, концентрира се върху ресторативните и пародонто-пластични оперативни интервенции.

Професор Д-р Димитър Филчев

Професор Димитър Филчев е роден през 1973 година в гр. София. Завършва Немската езикова гимнания през 1992 година и 6 години по-късно Факултета по дентална медицина в Медицински университет, гр. София.

Със специализация в областта на денталното протезиране и поливалентна стоматология, професор Филчев не само открива своята страст в денталната медицина, но също така и в това да предава знанията си,след като е избран за главен асистент в катедрата по протетична дентална медицина.

През 2006 година професор Филчев специализира 3 месеца в катедрата по протетика в Мюнхен и 2 години по-късно продължава обучението си със специализация в областта на имплантологията в Ню Йорския дентален университет. През 2015 година придобива титлата доцент.

Доцент д-р Камен Коцилков

Доцент Коцилков практикува дентална медицина с фокус върху пародонтологията и денталната имплантология повече от 21 години.

Доцент Коцилков е почитан асистент в катедрата по пародонтология в Медицински университет-София, факултет по дентална медицина от 2001 до 2005. От 2006 до 2015 взима позицията на доцент в същата катедра. Неговия път продължава със специализация в областта на пародонтологията през 2008. Същата година той посещава лятно училище за клинична пародонтология и имплантология в Хайделберг, Германия.

Д-р Елица Русева

Доктор Русева придобива своята магистърска степен по дентална медицина през 2004 година в Медицински университет, гр. София, Факултет по дентална медицина. Оттогава работи в частната клиника на Доцент Филчев в гр. София.

Доктор Русева развива знанията си и специализира в областта на използването на лазер в денталната медицина при Д-р Айхенцер и Д-р Гутнеч в Германия.

Доктор Русева завършва множество курсове в областта на пародонтологията, с Проф. Саадун, Франция, Проф. Хюрцелер и Д-р Отто Жур, Германия, всички нива от 2016-2018 година, Д-р Кортелини и Проф. Тонети, Италия, Д-р Хенри и Д-р Морис Саламас, САЩ. Завършва курс за костна аугментация при Професор Кори, Германия.

Адрес

София, бул. Цариградско шосе 96

Елипс център ет. 11

Телефон

+359 87 706 7777

Е-майл

wecare@thetopdental.com