Skip to content

Собствена дентална лаборатория

Дентална клиника The Top притежава  модерна интегрирана зъботехническа лаборатория, предлагаща комплексно обслужване в протезирането върху зъби и импланти. Екипът от зъботехници работи в тясно сътрудничество както със стоматолога, така и с пациента за изработването на висококачествени  конструкции. Основната им работа личи в красивата усмивка. Това е мястото, където ежедневно нашият опитен екип от зъботехници създава красиви и естествено изглеждащи зъбни възстановявания за Вас. Ползите от наличието на собствена дентална лаборатория са многобройни. Не е необходимо да чакате допълнителни дни, докато Вашите конструкции бъдат доставени. Освен това,  ще имате предимството да обсъдите директно с лицето, създаващо Вашата индивидуална конструкция, какви са вашите очаквания. По този начин ще можем да създадем резултати, които напълно отговарят на Вашата усмивка.

Защо това е толкова важно?

От първото ви посещение в Дентален център The Top до поставянето на зъбното възстановяване, ние имаме възможност да контролираме качественото изпълнение на всеки един работен етап. 
Ние можем да Ви гарантираме произхода и качеството на материала, използван за Вашата
конструкция, както и успешното протетично лечение в дългосрочен план.
Екипната работа и непосредствената близост на кабинет и лаборатория осигуряват изработването на качествени зъбни възстановявания, като по този начин стоматолог и зъботехник участват активно в цялостното Ви лечение. Постоянният им контакт елиминира до минимум възможността за допускане на грешки по време на работа.
Наша отговорност е Вие да получите най-доброто дентално лечение, без компромиси и
непредвидими резултати.

СИГУРНОСТ В КАЧЕСТВОТО

Вашето удовлетворение е важно за нас!

Адрес

София, бул. Цариградско шосе 96

Елипс център ет. 11

Телефон

+359 87 706 7777

Е-майл

wecare@thetopdental.com