Skip to content

Стари коронки и мостове

Повече за проблема

Възстановяването на липсващите зъби с мостови конструкци и корони е решение за възвръщане на естетиката и функцията на съзъбието в дългосрочен план. 

От какво се причинява?

Много пациенти обаче се сблъскват с проблеми със старите си възстановявания. Лош дъх, трудно почистване, рецесии, загуба на кост, болка, подуване, сива линия на венците, незадоволителен вид са само чат от тях. Ако се притеснявате от някое Ваше старо възстановяване, най-вероятно има причина.

Лечение

За щастие, развитието на денталната медицина е достигнало такова ниво, че предлага разнообразни функционални и естетични решения с по-добри материали от всякога. Вашата мечтана, красива усмивка може да стане реалност много по-бързо, лесно и неинвазивно.

ИЗБЕРЕТЕ Професионално решение

Какво е
Решението?

След обстоен преглед, рентгенова снимка и/или 3D компютърна томография, фотоснимки и дигитално сканиране, ние ще можем да Ви предоставим индивидуален план на лечение.

Премахването на стари мостови конструкции или корони не е болезнена или страшна процедура. Освен това след свалянето им няма да се наложи да напуснете клиниката без зъби, тъй като нашите специалисти ще изготвят веднага временна конструкция за Вас.

 

Адрес

София, бул. Цариградско шосе 96

Елипс център ет. 11

Телефон

+359 87 706 7777

Е-майл

wecare@thetopdental.com