Skip to content

НАШАТА ВИЗИЯ

В Дентална клиника The Top силно вярваме, че всички хора имат правото на добро орално здраве, осъществено чрез най-съвременните дентални процедури. Нашата мисия е да предоставим висококачествени дентални услуги, съчетани с изключителна персонална грижа за пациентите ни. Ние сме на мнение, че специализирането и иновациите са ключовите компоненти в осигуряването на сигурни, ефективни, дългосрочни и безупречни резултати! Ние изграждаме тази концепция, като казваме „не“ на посредствеността в денталната медицина и обслужването на пациентите и съсредоточаваме усилията си само върху наистина важното.

Това, което прави Дентална клиника The Top единствена по рода си е, че на всяко ниво на обслужване ние осигуряваме среда за пациентите, каквато никога не са виждали преди. Показваме как денталната медицина може да бъде уникално и приятно преживяване без страх или болка.

THE TOP НЕ СЛУЧАЙНО ОЗНАЧАВА „ВЪРХЪТ“ !

Ние вярваме в специализирането – в развитието на това, което всеки наш служител може да прави най-добре.

Вместо един дентален лекар да извършва всякакви видове манипулации, без да има време да вникне по-дълбоко в дадения проблем, което води до по-посредствена работа, ние в Дентална клиника The Top развиваме всеки един член на екипа чрез висококвалифицирано обучение, базирано на неговите силни страни. Това ни позволява да сме иновативни по начин, по който другите не могат. Не се задоволяваме с нищо друго, освен съвършенство на всяко ниво. Независимо от позицията, тези ценности са изключително присъщи и дълбоко заложени във всеки един член на екипа от самото начало. По този начин няма как да не успяваме във всичко, което правим.

В The Тop сме ангажирани с подпомагането на оралното здраве на обществото, както и с постигането на бизнес и финансов успех – наричаме това „големи постижения с цел“. Помагаме на хората да се радват на живота, като предлагаме решение на здравните им грижи, както никой досега. Нашата дентална клиника вдъхновява своите служителите да бъдат най-добрите с единствената цел да видят щастливата, удовлетворена и красива усмивка на пациента в края на лечението!

КАКВО ПРАВИМ, ЗА ДА ИЗПЪЛНИМ НАШАТА МИСИЯ?

Не само инвестираме време и средства в продължителни обучителни курсове, които ни учат на най-новото в здравеопазването и грижата за пациентите, но също така гледаме и през очите им – как биха се почувствали по-сигурни, щастливи и задоволени! Тази нагласа ни помага да сме сигурни, че пациентите винаги се чувстват добре при всяко посещение при нас.

Адрес

София, бул. Цариградско шосе 96

Елипс център ет. 11

Телефон

+359 87 706 7777

Е-майл

wecare@thetopdental.com