Нашият екип

Запознайте се с нашият невероятен звезден отбор.

Всеки от нас е специалист по нещо различно, но всички сме обединени от две много важни неща – страстта към денталната медицина и желанието да направим пациентите си щастливи.

Д-р Галип Гюрел

С дипломи от Университета в Истанбул (Училище по дентална медицина), Университета на Кентъки (Катедра по протезиране) и университета Йедитепе в Истанбул (Катедра по протезиране), д-р Гурел постига целта си да осигури най-доброто дентално естетично лечение на всеки пациент. Д-р Гюрел има обширен и известен списък от научни постижения в своята област, като се започне с факта, че той е основател и почетен президент на EDAD (Турската академия по естетична дентална медицина)

Виж повече

Професор Нисан Бичачо

Професор Ницан Бичачо

Ницан Бичачо, доктор на денталните науки, завършва през 1984 факултета по дентална медицина в Еврейския университет в Йерусалим, Израел-  факултет по дентална медицина Hadassah.

 Професор Бичачо държи длъжността на експерт в областта на протетиката и ранкът на професор във факултета по дентална медицина, Еврейския университет в Йерусалим- Hadassah, Израел.

Виж повече

Д-р Мирела Ферару

Доктор Мирела Ферару завършва през 2005 година денталния факултет в университета в гр. Тимишоара, Румъния. Има дълга история в осигуряването на нови усмивки за пациентите си.

Фокусира се върху интердисциплинарните модалности, има задълбочени знания и опит във всички области на пародонто-протетичната естетична дентална медицина, концентрира се върху ресторативните и пародонто-пластични оперативни интервенции.

Професор Д-р Димитър Филчев

ПРОФЕСОР Д-Р ДИМИТЪР ФИЛЧЕВ

Професор Димитър Филчев е роден през 1973 година в гр. София. Завършва Немската езикова гимнания през 1992 година и 6 години по-късно Факултета по дентална медицина в Медицински университет, гр. София.

Със специализация в областта на денталното протезиране и поливалентна стоматология, професор Филчев не само открива своята страст в денталната медицина, но също така и в това да предава знанията си,след като е избран за главен асистент в катедрата по протетична дентална медицина.

През 2006 година професор Филчев специализира 3 месеца в катедрата по протетика в Мюнхен и 2 години по-късно продължава обучението си със специализация в областта на имплантологията в Ню Йорския дентален университет. През 2015 година придобива титлата доцент.

Виж повече

Доцент д-р Камен Коцилков

Доцент Камен Коцилков

Доцент Коцилков практикува дентална медицина с фокус върху пародонтологията и денталната имплантология повече от 21 години.

Доцент Коцилков е почитан асистент в катедрата по пародонтология в Медицински университет-София, факултет по дентална медицина от 2001 до 2005. От 2006 до 2015 взима позицията на доцент в същата катедра. Неговия път продължава със специализация в областта на пародонтологията през 2008. Същата година той посещава лятно училище за клинична пародонтология и имплантология в Хайделберг, Германия.

Виж повече

Д-р Елица Русева

ДОКТОР ЕЛИЦА РУСЕВА

Доктор Русева придобива своята магистърска степен по дентална медицина през 2004 година в Медицински университет, гр. София, Факултет по дентална медицина. Оттогава работи в частната клиника на Доцент Филчев в гр. София.

Доктор Русева развива знанията си и специализира в областта на използването на лазер в денталната медицина при Д-р Айхенцер и Д-р Гутнеч в Германия.

Доктор Русева завършва множество курсове в областта на пародонтологията, с Проф. Саадун, Франция, Проф. Хюрцелер и Д-р Отто Жур, Германия, всички нива от 2016-2018 година, Д-р Кортелини и Проф. Тонети, Италия, Д-р Хенри и Д-р Морис Саламас, САЩ. Завършва курс за костна аугментация при Професор Кори, Германия.

Виж повече

Scroll to Top