AFTERCARE & GUARANTEE

Енергийна
ефективност

Portrait of young female dentist showing teeth x-ray to patient during consultation in clinic, copy space

НАШИТЕ МЕТОДИ ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Дигиталните рентгенови снимки и CT скенери промениха изцяло денталната медицина. Те направиха леченията по-безопасни, по-ефикасни и по-удобни за пациентите, като в същото време отвориха вратите към екологично-осъзнати практики.

Чрез дигиталните рентгенови снимки и медицински записи, ние направихме важни стъпки в посока към екологосъобразността и високите технологии. Освен други рискове, конвенционалните рентгенови снимки също носят и рискове, свързани с изхвърляне на токсични отпадъци и оловни фолиа. Дигитализацията подобрява енергийната ефективност на две нива: не само намалява разходите, но и намалява количеството произведени отпадъчни и непреработваеми материали.

Намаляването на използването на хартия също е една от основните ни цели. Затова сме закупили и интегрирали специален дентален софтуер, който ни помага да предоставим рядко срещано дентално лечение.

Решихме да не отпечатваме маркетингови материали на хартиен носител и да не препълваме пощенските кутии на нашите пациенти. Ние силно разчитаме на онлайн маркетинга, елиминирайки нуждата от хартия.

Като се има предвид, че самото миене на зъби използва много вода, и че всички стоматологични специалисти имат задължението да поддържат ръцете си чисти по всяко време, стоматологичните кабинети използват всекидневно използват много вода. Един от най-големите разходи на вода е оставянето на отворени кранове, докато зъбите на пациента се почистват и когато персоналът измива ръцете си. Затова в The Top използваме фото клетки, които следят движението и спират водата, след като персоналът е измил ръцете си. Това значително намалява разхода на вода, рисковете за безопасността и има положителен ефект върху околната среда.

Най-добро оборудване за вода
Ние използваме продуктите на Best Water Technologies (BWT), за да постигнем екологично оптимизирани инсталации с най-добро качество на водата. BWT е водеща компания в Европа в областта на технологиите за третиране на вода.

В нашата клиника разполагаме със собствена водна станция (Decinfekton S one), която осигурява следните предимства:

  • Отлична ефикасност срещу микроби и oиофилм
  • Ниска степен на опасност
  • Лесен за използване PLC контрол
  • Икономия на енергия, 1.30 лева на кубичен метър третирана вода
  • Минимално обслужване и поддръжка
  • Безопасна и не-токсична работа

В „“The Top““ използваме не само най-доброто оборудване, машини и техники, но и най-доброто осветление!

Най-високо качество на осветлението за максимален зрителен комфорт
Ползваме Regent Lighting, които ни осигуряват интелигентни решения за осветление. Нашите лампи са представени като „“технологиите на бъдещето““.

Повишено благосъстояние
Те са перфектното осветление без отблясъци, отговарящо на всички стандарти за осветление на работното място и оказващо положителен ефект на благосъстоянието на пациентите. Подходът е известен като човешкоцентрично осветление (Human Centric Lighting).

Пестене на ресурси и намаляване разходи
Regent Lighting идват с богат опит и ноу-хау, осигурявайки енергоспестяващи LED решения и дигитални технологии, позволяващи подобрен и екстравагантен дизайн.

Различни функции, като монитор, показващ текущите условия на въздуха, правят работата лесна и удобна.

В „“The Top““ инсталирахме най-добрата в света климатична система предоставена от Daikin!

Daikin е една от малкото компании, които въвеждат на пазара най-съвременни технологии, за да се справят с проблемите в околната среда и енергетиката. С техните продукти въведохме енергоспестяваща технология, която оптимизира климатизирането чрез ефективно контролиране на скоростта на моторите.

Почистване на въздуха
Филтриращите и Streamer технологиите премахват въздушните алергени като мухъл, акари и прашец, както и адювантни вещества, вируси и бактерии.
Климатичната система съдържа следните филтри: титан, сребро и самопочистващи.
Дезодориране
Причините за лошите миризми се отстраняват от Streamer и филтър технологии.

Мощна аспирация
Уникалният дизайн за аспирация от Daikins позволява по-голям обем да се обработва за по-бързо пречистване на въздуха.

Настоящата ситуация в световен мащаб, свързана с пандемията Covid-19, ни накара да осъзнаем колко важно е да се справим със замърсяването, причинено от изгорелия въздух на аспирационните системи в стоматологичната практика и значението на правилното филтриране на сгъстен въздух. Когато сгъстен въздух се използва в сферите на денталната и здравната сфера или за активиране на деликатна техника, която не може да бъде замърсена от примесите на въздуха, безмасленият компресор MGF, който сме инсталирали в дентална клиника The Top, е най-добрoтo решение.

Най-висока ефективност на филтриране
Нивото на филтрация на елемента е HEPA 14, с ефективност от 99,99% на филтриране на бактерии. HEPA 14 елементите имат филтри с активен въглен за елиминиране на бактерии и отстраняване на миризми. За по-добро разбиране на нивото на филтриране, моля вижте по-долу:

Dop ефективност на отстраняване на частиците: >99,9999%
Отстраняване на частици: 0,1 микрон

Обърнете сe към нас за безплатна консултация
Scroll to Top