AFTERCARE & GUARANTEE

Изцяло дигитален
работен протокол

Дентална клиника The Top се отличава с най-висок клас на лечение от звезден екип, ултра модерна апаратура и последно поколение система за превенция и контрол на инфекции. Нашият дигитален отдел притежава средствата и знанията да финализира констуркцията на пациента за по-малко от един ден.

1614099389872

Сигурно имате спомени за вкуса на отпечатъчните материали в устата и гърлото си? Може да забравите за това усещане!

Чрез прецизното използване на най-новото дентално оборудване, вече няма нужда от алгинатни или силиконови отпечатъци!

Нашите интраорални скенери осигуряват точност на сканиране, по-добра отвсякога! Способни сме да сканираме Вашите зъби и да изпратим Вашия дигитален отпечатък към денталната ни лаборатория веднага, където нашите способни зъботехници директно ще свалят и принтират файла върху последно поколение 3D принтер. След като Вашият отпечатък е принтиран, директно могат да бъдат моделирани и оформени Вашите бъдещи корони, мостове или фасети от нашия зъботехнически екип.

С нашите фрезоващи машини (5 оси, 2 оси) сме способни да произведем за Вас циркониеви, керамични, композитни или ПММА конструкции за по-малко от час.

Дигитализацията в денталната медицина спомага комуникацията между лекарите, пациентите и зъботехниците. Тя също играе ключова роля в изпиляването при минимално инвазивни лечения, подобрява ефикасността и точността на денталния лекар и зъботехника!

Scroll to Top