AFTERCARE & GUARANTEE

Съвременни
технологии И оборудване

M49A7189

Когато става въпрос за здравето и усмивката Ви, не трябва да правите компромиси!

Не се задоволявайте с практики с остаряло оборудване и технологии. Все пак, ако имате сериозен проблем, не бихте искали да остане незабелязан, нито да прекарате часове на стола за нещо, което би могло да отнеме 15 минути. Ние вярваме, че влагайки средства в нови технологии и иновации в денталния свят, ще можем да осигурим на нашите пациенти най-съвременните методи на лечение, които се предлагат.

Нашите технологии включват:

Planmeca e световен лидер в производствата на дентално оборудване – това е първата компания, която комбинира 3 различни вида 3D информация в един рентген. В Дентална Клиника The Top разполагаме с Planmeca ProMax 3D рентген, осигуряващ компютърна томография (CBCT), 3D лицева снимка, 2D панорамна снимка и 3D модел. Рентгенът притежава сертификат за ‘ултра ниска доза на радиация’ и е първият по рода си в България.

Проследяващата система на LM оптимизира денталните процеси, като улеснява следенето на използваните консумативи, показва броя на потенциалните пациенти, подобрява управлението на времето, улеснява планирането на часа на пациента и намалява загубите.

I-Tero представлява технология, която прави възможно демонстрирането, както на актуалния, така и на финалния резултат от ортодонтско лечение на пациенти с Invisalign.

Нашите пародонтални специалисти са завършили обучението си в най-добрите университети и са притежатели на награди за “Мениджмънта на меките тъкани около зъби и импланти” от университета в Болоня и сертификати за клиницисти – експерти от Хюрцелер, дентален институт в Цюрих за напреднали хирургични процедури в пародонталната и имплантологична терапия.

Оралният ДНК тест представлява тестване на слюнката с най-модерните технологии, показващи предразположеност към определени заболявания и генетична обремененост.

Bien-Air Dental са световни лидери в производството на висококачествени микромотори, турбини и наконечници.
Интелигентно направените и лесно подвижни дентални юнити на Planmeca са перфектният избор за всяка клиника. Те предлагат преживяване от най-високо ниво, достъпно в световен мащаб.

Melag са най-големият производител на стерилизатори и термални дезинфектори към момента. Благодарение на константната реализация на техните водещи принципи и компетенции в областта на хигиената те постигат най-добро немско качество. 

Saratoga S.P.A. е водеща италианска компания в дизайна и производството на персонализирани денталнш юнити и професионални мебели за дентални клиники и лаборатории.

През 1973 Dental Art стартира с направата на дизайн и производство на кабинети и мебелировка за денталната индустрия. Инталианският дизайн, материалите, вниманието към сигурността и хигиената,и голямото внимание към детайла са характерни черти на компанията, с многодишен опит в дизайн и производство на мебели за денталния сектор.

Scroll to Top