AFTERCARE & GUARANTEE

ОБУЧИТЕЛЕН ЦЕНТЪР

IMG_5100

дентален център the top и ултрамодерният обучителен център TERC се намират под един покрив в ЕЛИПС ЦЕНТЪР!

Намиращият се в The Top обучителен и изследователски център (TERC – educational and research center) събира най-новите знания в областта на денталната медицина от всички части на света. Това е интернационална платформа, предназначена за дентални лекари, които искат да подобрят своите способности и знания с помощта на най-добрите професионалисти глобално.

Приложният образователно-изследователски център (TERC) обединява най-новите знания по дентална медицина заедно от всички части на света и прави възможно подобряването на умения и черпенето на знания от най-добрите дентални преподаватели в световен мащаб.

Екипът на обучителния център е изключително отдаден да сподели практическите си умения и теоретични знания чрез провеждане на курсове, покриващи всички области на денталната медицина. Календарът с курсове и събития на центъра са направени по такъв начин, че да се покрият нуждите както на скоро завършили доктори, които имат желание да подобрят работата си, така и на дългопрактикуващите дентални медици, тъй като секторът на стоматологията се развива постоянно.

Центърът разполага със следните зони: зала за семинари, практическа зала (симулационна) и огромна тераса. Придобиването на знания е подобрено и чрез най-новото оборудване за онлайн стрийминг, така че да се презентират дори и операции на живо за всички онлайн участници. 

Разположен в столицата на България- гр. София, центърът е лесно достъпен както от летище София, така и чрез различни видове транспорт.

Scroll to Top