AFTERCARE & GUARANTEE

Локация И
инфраструктура

Помислете за това къде живеете, работите и прекарвате по-голямата част от времето си. Може би сте се установили в покрайнините на града, но работите в центъра. Поради големината на българската столица повечето хора търсят дентална практика, която предлага удобна инфраструктура и транспортни връзки и точно това Ви предлагаме от Дентална клиника The Top.

Ellipse Center

Посетете нашето удобно местоположение и се уверете колко достъпен е пътят до мечтаната усмивка!

Забравете обикалянето, докато намерите перфектното място за паркиране, забравете за изпращане на текстови съобщения всеки час за зелена или синя зона, забравете за паркирането в търговските центрове и таксите за паркинг! 

Дентална клиника The Top се намира на 10 минути от летище София и на няколко минути от метростанция „Цариградско шосе – Интер Експо Център“. Има 3 автобусни линии, които могат да бъдат използвани за транспорт до клиниката и няколко възможности за тролеи.

Бързайки да стигнете навреме за Вашия час, независимо дали в обедна почивка или след работа, ще се радвате на избора си на клиника на такова комуникативно място.

Нашата клиника предлага паркоместа с гараж, без стъпала за изкачване – ще можете веднага да вземете асансьор, който ще Ви отведе директно до рецепция, където ще бъдете посрещнати лично от нашият професионален екип.

Моля, проверете по-долу за допълнителна информация.

  • Метростанция „Цариградско шосе – Интер Експо Център“ (линия М2) е на 50 метра разстояние.

Следните автобусни линии спират близо до метростанция „Цариградско шосе – Интер Експо Център“: 1, 3, 5, 6.

Следните маршрутни линии спират близо до метростанция „Цариградско шосе – Интер Експо Център“: 37.

Scroll to Top