Цялостна орална
рехабилитация

Понякога пациентите имат комплицирани дентални проблеми в резултат на предишни лечения, продължително отлагане на дентално лечение или вродени дефекти. Нашите специалисти от всички области на стоматологията ще ви помогнат в тези ситуации.

Лечение на
проблема

На вашия първичен преглед ще направим 3D скенер, фотоснимки, секторни рентгенографии или панорамна снимка и интраорално дигитално сканиране. След обсъждане на Вашия случай между нашите специалисти във всички области, ще получите няколко възможности за цялостно лечение.

Нашите пародонтолози, ендодонтисти, ресторативни и естетични специалисти, хирурзи и ортодонти ще работят заедно по пътя към перфектната Ви усмивка под един покрив. Можем да създадем перфектната усмивка за Вас със софтуер за дигитален дизайн на усмивката, който по-късно може да се пренесе в устата. Лечението може да включва лечение на коренови канали, кариеси, ортодонтско лечение, коронки, импланти, мостове, фасети, частични корони и т.н.

Има начин да се почувствате и да изглеждате много по-добре и ние ще ви помогнем с това. Най-важното е да направите стъпка към лечението.

Комплексните проблеми със зъбите могат да повлияят забележимо на външния вид на лицето. Лицето е разделено на 3 части. За максимален естетически изглед те са равни по размер. Но със загубата на зъби или тяхното износване с възрастта, дължината на долната трета намалява. Това създава по-стар вид. Това също причинява проблем с темпоромандибуларната става, трудности с храненето, болка, ниско самочувствие, говорни дефекти. Никой не трябва да се примирява да прикрива усмивката си. Посетете ни и ние ще се погрижим за нея.

Обърнете сe към нас за консултация
Scroll to Top