Свържете се с нас: +359877067777

Бондинг

Денталният бондинг е процедура, с която формата и цвета на вашите предни зъби могат да бъдат променени чрез фотополимерни (композитни) материали.

Избелване

Много от Вас най-вероятно са чували, че избелването на зъбите може да навреди на емайла. Това не е вярно – можете да навредите на емайла си чрез неодобрени от дентален лекар методи, например, с помощта на сода и лимон. Така че, оставете избелването в ръцете на опитни дентални специалисти – това е безвредна процедура, когато е контролирана от нас!

Фасети без изпиляване

Притеснявате ли се, че фасетите са инвазивно козметично лечение, което изисква изпиляване на здравите Ви предни зъби? За щастие можем да разрешим този мит.

Керамични фасети

Ако мечтаете за Холивудска усмивка, в дентална клиника The Top можем да сбъднем това Ваше желание. Нашият екип, в партньорство със световно признати специалисти в областта на естетичната и ресторативна стоматология ще Ви помогнат да промените визията си и да заблестите с нова усмивка.

Протези

Понякога загубата на зъби е достигнала фаза, при която няма достатъчно зъби за поддържане на зъбните мостове или се наблюдава пълна загуба на всички зъби. Това може да доведе до проблеми със самочувствието, влошен лицев вид, неспособност за нормално хранене, проблеми с темпоро-мандибуларната става, проблеми с говора. Какво е решението?

Обвивни корони

Когато загубата на зъбни структури е толкова напреднала, че пломбата или частичните коронки не са решение, псоитавянето на корони са естетичен и функционален избор. 

Мостове

Няма по-хубаво нещо от естествените зъби. Но понякога дори и с неимоверни усилия, има зъби, които не могат да бъдат спасени. Изваденият зъб може да бъде възстановен по няколко начина – един от тях е мостова конструкция.