Свържете се с нас: +359877067777

Екстракция на мъдреци

Възможно е мъдреците да пробият в нормална позиция, но също така и да са с наклон, в хоризонтална, дори в обърната позиция. Тези аномалии в разположението може да причинят дискомфорт, дори увреждане на зъбите в съседство.

Импланти или мост върху естествени зъби?

Имплантите имат редица предимства в сравнение с поставянето на мост.

All-On X

All-on-X е лечение, което предлагаме при изцяло обеззъбени пациенти. Какъв ще бъде точният брой импланти във всяка челюст определят специалистите след интраорален преглед и компютърна томография.

Импланти в един ден

Имплантите, поставяни за един ден, представляват иновативен метод за бързо и ефективно възстановяване на зъби. Въпреки че този процес е по-бърз, той изисква внимателно планиране и е подходящ само за определени случаи, при които са изпълнени определени условия за успешно поставяне на имплантите за един ден.

Дентални импланти

Имплантите представляват иновативно и дълготрайно решение за възстановяване на обеззъбени участъци в наши дни. Те предоставят стабилна и функционална заместителна структура за загубените зъби, като създават устойчив и естествен вид.

Лечение на проблеми със зъбни импланти

Имплантите са сигурен възстановителен метод, но в някои случаи могат да възникнат усложнения. Най-честото усложнение се нарича пери-имплантит. То се дължи на бактериална инфекция. Първоначално се локализира само във венците, след което започва да засяга костта.