Свържете се с нас: +359877067777
Top

Дентален център THE TOP и ултрамодерният обучителен център THE TOP Education center се намират под един покрив в Eлипс център!

 The Top Education center е съвременен обучителен център, в който лектори от цял свят придават своите знания и опит с областта на денталната медицина. Това е интернационална платформа, предназначена за дентални лекари, които искат да надградят своите умения и знания с помощта на най-добрите професионалисти глобално.

Най-новите знания

Приложният образователно-изследователски център The Top Education center обединява най-новите знания по дентална медицина от всички части на света, благодарение на участието на международнопризнати лектори и прави възможно подобряването на уменията надграждането на знанията, както на практикуващи дентални специалисти, така и на специалисти, коит сега стартират практиката си.

Курсове и събития

Екипът на обучителния център е изключително отдаден да сподели практическите си умения и теоретични знания чрез провеждане на курсове, покриващи всички области на денталната медицина. Календарът с курсове и събития на центъра са направени по такъв начин, че да се покрият нуждите както на скоро завършили доктори, които имат желание да подобрят работата си, така и на дългопрактикуващите дентални медици, тъй като секторът на стоматологията се развива постоянно.

Удобен транспорт

Разположен в столицата на България- гр. София, центърът е лесно достъпен както от летище София, така и чрез различни видове транспорт. Центърът разполага със следните зони: зала за семинари, практическа зала (симулационна) и огромна тераса. Придобиването на знания е подобрено и чрез най-новото оборудване за онлайн стрийминг, така че да се презентират дори и операции на живо за всички онлайн участници. 

Untitled design (6)

Предстоящи курсове

Информация за всички предстоящи курсове и програми може да намерите на сайта на The Top Education Center: Schedule – The Top Dental Education Center