Свържете се с нас: +359877067777

Собствена дентална лаборатория

Дентална клиника The Top притежава  модерна интегрирана зъботехническа лаборатория, предлагаща комплексно обслужване в протезирането върху зъби и импланти. 

Екипът от зъботехници работи в тясно сътрудничество както със стоматолога, така и с пациента за изработването на висококачествени  конструкции. Основната им работа личи в красивата усмивка.

Това е мястото, където ежедневно нашият опитен екип от зъботехници създава красиви и естествено изглеждащи зъбни възстановявания за Вас.

Без чакане

Не е необходимо да чакате допълнителни дни, докато Вашите конструкции бъдат доставени. 

Индивидуална консултация

Ще имате предимството да обсъдите директно с лицето, създаващо Вашата индивидуална конструкция, какви са вашите очаквания. 

Видими резултати

Създаваме резултати, които напълно отговарят на Вашата усмивка.

Защо е толкова важно?

01
Качествен контрол
От първото ви посещение в Дентален център The Top до поставянето на зъбното възстановяване, ние имаме възможност да контролираме качественото изпълнение на всеки един работен етап.
02
Произход и качество на материалите
Ние можем да Ви гарантираме произхода и качеството на материала, използван за Вашата конструкция, както и успешното протетично лечение в дългосрочен план.
03
Екипна работа
Екипната работа и непосредствената близост на кабинет и лаборатория осигуряват изработването на качествени зъбни възстановявания, като по този начин стоматолог и зъботехник участват активно в цялостното Ви лечение. Постоянният им контакт елиминира до минимум възможността за допускане на грешки по време на работа.
04
Резултати
Наша отговорност е Вие да получите най-доброто дентално лечение, без компромиси и непредвидими резултати.
пломби

Запазете консултация

Безболезнено лечение
Грижа след лечение
Съвременни технологии и оборудване
Удобна локация