Д-р Мирела Ферару

Образование и кратка биография

Доктор Мирела Ферару завършва през 2005 година денталния факултет в университета в гр. Тимишоара, Румъния. Има дълга история в осигуряването на нови усмивки за пациентите си.

Фокусира се върху интердисциплинарните модалности, има задълбочени знания и опит във всички области на пародонто-протетичната естетична дентална медицина, концентрира се върху ресторативните и пародонто-пластични оперативни интервенции.

Тя следва своята страст да споделя опита и уменията си с другите, като води лекции и учи и напътства колегите си в световен мащаб за/в естетичните ресторативни лечения и интердисциплинарни пародонто-протетични концепции и лечение от 2015 година.

Доктор Ферару има богат опит във висококачествената документация чрез дентална фотография и споделя опита си с колеги от целия свят чрез лекции и курсове.

Тя е също и ко-автор на денталната статия „ Дентална визуализация“, публикувана в списание „Quintessence“ през 2018 година.

Специалност

Интердисциплинарни модалности – пародонто-протетично естетично лечение, ресторативна и пародонто – пластична хирургия.

Афилиации и награди

Афилация на Европейската академия по естетична дентална медицина (EAED)

Публикации
  • Доктор Ферару е написала множество статии в международни дентални публикации и глава в книга.
  • Ко-автор е на статията „Дентална визуализация“, публикувана от Quintessence.
Интереси

В свободното си време доктор Ферару обича да кара ски и да се отдава на втората си голяма страст след денталната медицина – фотографията.

 

Scroll to Top