запознай се с нашия
Невероятен звезден екип

Всеки член на Дентална клиника The Top специализира в различна област на стоматологията, но всички сме обединени от две много важни неща – страстта към денталната медицина и желанието да правим пациентите си щастливи.

С дипломи от факултета по дентална медицина към Медицински Университет – Истанбул, Университета в Кентъки (специалност протетика) и истанбулския Университет Йедитепе (отново протетика), Доктор Гюрел лесно постига целта да осигури най-доброто естетично и протетично дентално лечение за всеки пациент.

Ницан Бичачо, Доктор на денталните науки, завършва през 1984 година факултета по дентална медицина Hadassah в Еврейския Университет в Йерусалим, Израел. Професор Бичачо държи длъжността на експерт в областта на протетиката и ранг на професор във факултета по дентална медицина Hadassah, Еврейския Университет в Йерусалим, Израел.

Доктор Мирела Ферару завършва през 2005 година денталния факултет в университета в гр. Тимишоара, Румъния. Има дълга история в осигуряването на нови усмивки за пациентите си. Фокусира се върху интердисциплинарните модалности, има задълбочени знания и опит във всички области на пародонто-протетичната естетична дентална медицина. Kонцентрира се върху ресторативните и пародонто-пластични оперативни интервенции.

Доцент Димитър Филчев е роден през 1973 година в София. Завършва Немската езикова гимнания през 1992 година и 6 години по-късно Факултета по дентална медицина в Медицински Университет, гр. София. Със специализация в областта на протетичната дентална медицина и поливалентна стоматология, Доцент Филчев не само открива своята страст в денталната медицина, но също така и в това да обучава, след като е избран за главен асистент в катедрата по протетична дентална медицина.

Доцент Коцилков практикува дентална медицина с фокус върху пародонтологията и денталната имплантология повече от 21 години. Той е почитан асистент в катедрата по пародонтология в Медицинския университет в гр. София от 2001 до 2005 година.

Доктор Русева придобива своята магистърска степен по дентална медицина през 2004 година в Медицински Университет, гр. София, Факултет по дентална медицина. Оттогава тя работи в частната клиника на професор Филчев в гр. София. Доктор Русева развива знанията си и специализира в областта на използването на лазер в денталната медицина при Д-р Айхенцер и Д-р Гутнеч в Германия.

Scroll to Top