Свържете се с нас: +359877067777

Нашата визия

В Дентална клиника The Top силно вярваме, че всички хора имат правото на добра дентална грижа, осъществена чрез най-съвременните методи на дентално лечение. 

THE TOP НЕ СЛУЧАЙНО ОЗНАЧАВА „ВЪРХЪТ“ !

Мисия

Нашата мисия е да предоставим висококачествени дентални услуги, съчетани с изключителна персонална грижа за пациентите ни. Ние сме на мнение, че специализирането и иновациите са ключовите компоненти в осигуряването на сигурни, ефективни, дългосрочни и безупречни резултати! Ние изграждаме тази концепция, като казваме „не“ на посредствеността в денталната медицина и обслужването на пациентите и съсредоточаваме усилията си само върху наистина важното.

Това, което прави Дентална клиника The Top единствена по рода си е, че на всяко ниво на обслужване ние осигуряваме среда за пациентите, каквато никога не са виждали преди. Показваме как денталната медицина може да бъде уникално и приятно преживяване без страх или болка.

Placeholder

Развиване на екипа

Развиваме всеки член на екипа чрез висококвалифицирано обучение.

Иновации

Ние сме иновативни по начин,
по който другите
не могат. 

Високо качество

Не се задоволяваме с нищо друго, освен съвършенство на всяко ниво.

Дентална грижа

В The Тop сме ангажирани с подпомагането на оралното здраве на обществото, както и с постигането на бизнес и финансов успех – наричаме това „големи постижения с цел“. Помагаме на хората да се радват на живота, като предлагаме решение на здравните им грижи, както никой досега. Нашата дентална клиника вдъхновява своите служители да бъдат най-добрите с единствената цел да видят щастливата, удовлетворена и красива усмивка на пациента в края на лечението!

лечение на коренови канали

Какво правим, за да изпълним нашата мисия?

Не само инвестираме време и средства в продължителни обучителни курсове, които ни учат на най-новото в здравеопазването и грижата за пациентите, но също така гледаме и през очите им – как биха се почувствали по-сигурни, щастливи и задоволени! Тази нагласа ни помага да сме сигурни, че пациентите винаги се чувстват добре при всяко посещение при нас.